Loctite GC 10 juotospasta

 
Henkel on kehittänyt ja tuonut markkinoille ensimmäisenä valmistajana uuden vallankumouksellisen lyijyttömän ja halogeenivapaan Loctite GC 10 juotospastan, jonka varastointiaika +26,5˚C lämpötilassa on yksi vuosi. Tämä siis poistaa tarpeen juotospastan jääkaappisäilytykselle sekä kylmäkuljetukselle ja tuo näin säästöjä logistiikka- ja valmistusketjuun. Koska Loctite GC 10:ä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa se on valmis käytettäväksi heti.

Loctite GC 10 käyttöaika on huomattavasti pidempi kuin mikään muun nykyisen juotospastan: se voidaan jättää 24 tunnin ajaksi pastanpainokoneen stensilille ja jatkuvassa tuotannossa se säilyy käyttökelpoisena jopa 72 tunnin ajan. Tämä vähentää olennaisesti pastanpainoprosessissa syntyvän jätteen määrää, tuo merkittäviä säästöjä materiaalikustannuksiin ja vähentää tuotannon seisokkeja.

Loctite GC 10 auttaa säilyttämään stabiilin pastapainoprosessin, tarjoaa vertaansa vailla olevan eräkohtaisen toistettavuuden ja pienentää juotosmateriaaliin liittyvien vikaantumisten  määrää merkittävästi. Juotosliitosten ulkonäkö on huomattavasti kiiltävämpi muihin lyijyittömiin juotospastoihin verrattuna. Loctite GC 10 mahdollistaa erinomaisen juotospastan koossapysymisen piirilevyllä ja juotospintojen kostutuksen sekä laajan reflow juotosprossessi-ikkunan.

Ekologinen
Lyijytön ja halogeenivapaa, ei vaadi kylmäsäilytystä, vähentää pastanpainoprosessin jäteen määrää.

Kustannussäästöt
Juotospastan hävikki pienempi, parempi eräkohtainen prosessin toistettavuus, pitkä käytettävyys- ja varastointi/säilyvyysaika, vähentää tuotannon seisokkeja.

 

Ota yhteyttä

Tuotepäällikkö
Timo Tirkkonen
puh. 040 3412 328
timo.tirkkonen@oem.fi

Asiakaspalvelu
puh. 0207 499 499
info@oem.fi