Materiaalit

OEM Electronics on pohjoismaisen elektroniikkateollisuuden johtavia materiaalitoimittajia. Seuraavassa muutama esimerkki tärkeimmistä tuoteryhmistämme:

Juottaminen

Komponenttien asennukseen piirilevyille tarvittavat materiaalit kuten juotospastat, juotoslangat, juotosfluksit, juotosmaskit, harkkotinat, tinaimusukat, puhdistus, korjausaineet ja tarvikkeet jne.

Valumateriaalit

Piirilevyjen valamiseen silikoniin, epoksiin ja polyuretaaniin, komponenttien ja mikroelektroniikan valamiseen, ”dam and fill” sekä ”glob top”-suojaukseen.

Päällystäminen ja tiivistäminen

Suojalakkauksessa käytettävät materiaalit, polyuretaa-nista, silikonista ja akryylista/uretaanista valmistetut lakat ja päällystemassat.

Liimaliittäminen

Komponenttien ja levyjen kiinnittämiseen sekä alustäytemateriaalina käytettävät liimat. Syanoakrylaatti-, silikoni-, modifioidut akryyli-, polyuretaani- ja epoksi-liimat. Liimat voivat olla johtavia tai eristäviä.

Pintaliitoskalvo

Aaltojuotosten ja reflow-juotosten yhteydessä käytettävä pintaliitoskalvo. Voidaan toimittaa sekä seulapainatukseen että dispensointiin.

Lämpöä johtavat materiaalit

Lämpöä johtavat liimat ja pastat sekä kaksifaasimateriaalit komponenttien ja levyjen jäähdyttämiseen. Tuotteita on saatavana erilaisina sähköä johtavina ja eristävinä versioina.

Esite
TOIMITTAJAT